İSTANBUL / PENDİK - Ergenekon İlkokulu

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Okula ve Çevreye Uyum çalışmaları kapsamında pano çalışması gerçekleştirilmiştir.

Eyl

May

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında Rehberlik Servisi tarafından 1-Okul Başarısında Ailenin Rolü, 2-Sağlık ve Sağlıklı Beslenme, 3-Mahremiyet Bilinci, İhmal ve İstismar, 4-Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme, 5-Teknolojinin Bilinçli Kullanımı, 6-Gelişim Dönemleri olmak üzere toplamda altı eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitime eksiksiz katılım sağlayan velilerimize Rehberlik Servisi tarafından sertifikaları teslim edilmiştir. Emekleri için tüm Rehberlik öğretmenlerimize ve çok değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programından kareler

Mrt

2022-2023 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI KADROMUZ