İSTANBUL / PENDİK - Ergenekon İlkokulu

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerine Akran Zorbalığı eğitimi verilmiştir.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında "Zorbalık" konulu eğitim gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm 2. sınıf öğrencilerine "Öfke ve Öfke Kontrolü" eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Akran Zorbalığı panosu hazırlanmıştır.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitimleri kapsamında tüm 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerine Sağlıklı Yaşam semineri yapılmıştır.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında Sağlık ve Sağlıklı Beslenme eğitimi gerçekleştirilmiştir. Velilerimize yoğun katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Sağlıklı Yaşam konusu kapsamında "Vücuduma İyi Bakıyorum Sağlıklı Besleniyorum" adlı pano çalışması yapılmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayaramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında Mahremiyet Bilinci, İhmal ve İstismardan Korunma eğitimi değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm 1. sınıf öğrencilerine Snellen Göz Tarama Testi uygulanmış olup sonuçlar hakkında öğretmen ve velilere bilgilendirme yapılmıştır ve sınıfta gerekli tedbirler alınmıştır.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Mahremiyet Bilinci, İhmal ve İstismardan Korunma amacıyla pano çalışması yapılmıştır.

Eyl

Okul Müdürümüz M.Serkan Deyimli'yi İzmir'e uğurladık.

4 yıldan beri Ergenekon İlkokulunda Okul Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Okul Müdürümüz M.Serkan DEYİMLİ, kendi isteğiyle atandığı İzmir'e tayini çıktığı için okul müdürlüğü görevinden ayrıldı. Okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm öğretmenlerimize Mahremiyet ve İhmal ve İstirmardan Korunma eğitimi gerçekleştirilmiştir.