İSTANBUL / PENDİK - Ergenekon İlkokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve çocuklara o günün bayram ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku, sevinç, özlem ve tarifi zor daha birçok duygu ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yerel hedef olan sınır koyma kapsamında "Sınırlarımı Biliyorum" adlı pano çalışması hazırlanmıştır.

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Türkiye Bağımlıklıkla Mücadele eğitimleri kapsamında tüm sınıflara Teknoloji ve Tütün Bağımlılığı  seminerleri gerçekleştirilmiştir.

Nis

Ergenekon İlkokulu Okul Aile Birliği 2024 Mart Ayı Hesap Gelir Gider Cetveli görselde sunulmuştur.

Nis

BİREYSEL FARKLILIKLARA SAYGI, HER İNSANIN KENDİNE ÖZGÜ OLDUĞUNU, İLGİ, YETENEK VE DEĞERLERİ BAKIMINDAN VAR OLAN FARKLILIKLARINI KABUL ETMEKTİR. KENDİNDEN OLMAYANI, KENDİNE BENZETMEYE ÇALIŞMADAN KABUL ETME DURUMUDUR.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında Bilinçli Teknoloji Kullanımı eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Bilinçli Teknoloji Kullanımı adlı pano çalışması yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm 3. sınıf öğrencilerine "Karar Verme Becerileri" eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerine Psikolojik Sağlamlık eğitimi verilmiştir.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında "Ebeveyn Tutumları:Ailede Pozitif Disiplin Nasıl Sağlanır?" konulu eğitim gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Psikolojik Sağlamlık konulu pano çalışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Akran Zorbalığı panosu hazırlanmıştır.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Serbest Zamanı Değerlendirme kapsamında "Tatilde Ne Yapabilirim?" adlı pano çalışması hazırlanmıştır.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerine Akran Zorbalığı eğitimi verilmiştir.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında "Zorbalık" konulu eğitim gerçekleştirilmiştir.