İSTANBUL / PENDİK - Ergenekon İlkokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulunun 05 Ekim 2023 tarih ve 15 sayılı Kararı gereğince 31 Ekim 2023 Salı günü saat 12.50'de yapılacağı duyurulan okulumuz Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı, toplantı yeter sayısı sağlanamadığından yapılamamıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliği'ninde yer alan "Genel kurul, katılan üyelerle toplanır ve bunların çoğunluğu ile karar alır. Ancak toplantı yeter sayısı, yönetim ve denetleme kurullarının asıl ve yedek üye sayısının dört katından, öğrenci mevcudu yüzün altında olan okullarda ise yönetim ve denetleme kurullarının asıl ve yedek üye sayısının iki katından az olamaz. Genel kurulun toplanamaması durumunda, en geç otuz gün içinde çoğunluk aranmaksızın toplantı yapılır ve kararlar katılanların çoğunluğu ile alınır." hükmü gereğince Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28 Kasım 2023 Salı günü saat 13.00'da yapılacaktır.

Yayın: 31.10.2023 - Güncelleme: 31.10.2023 13:55 - Görüntülenme: 50